Proeverijen

Hierbij de agenda met activiteiten voor de komende periode:

– Op dinsdag 21 november kun je alle mogelijke bubbels proeven. Op deze avond zorgen we voor een unieke reeks mousserende wijnen. Van Cava tot Prosecco, van sekt tot Champagne, van soepel en betaalbaar tot complex en prijzig. Inschrijven kan per email of in de winkel. De kosten bedragen € 50,- per persoon. De avond start om 20.00 uur

– Op zaterdag 25 november is James Mckenzie van Nabygelegen (Snow Mountain) weer in Maarssen! Tussen 16.15 en 18.00 uur is hij in de winkel en staan al zijn wijnen open om te proeven. Deze avond organiseren we bij de nieuwe kookstudio van Van der Schaft Culinair een wijn-spijs avond. Op deze avond serveert Van der Schaft een 5 gangen diner en selecteert James zijn beste wijnen hierbij. Deze avond begint om 19.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur. De kosten bedragen € 55,- p.p. inclusief diner, water en alle wijnen. Inschrijven kan per email of in de winkel.

– Op zondag 10 december staan we van 12.00 tot 17.00 samen met Slagerij Dorresteyn te wijn-spijzen op de Winterfair bij Maarssen on Ice.

– Op vrijdag 15 december staan we van 17.00 tot 22.00 samen met Slagerij Dorresteyn te wijn-spijzen op de Lichtjesavond in Maarssen-Dorp.

Regelmatig organiseer ik wijngerelateerde activiteiten zoals proeverijen, wijn-spijs diners etc. Vaak op locatie en soms in de proefruimte in de winkel. Mocht u graag met een groep vrienden of collegae een proeverij willen organiseren, neem dan vooral contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden, die zijn exact eindeloos!

Hartelijke groet,

Ernst van Lamoen