HET TEAM

Hierbij een korte introductie van degenen die je in de winkel kunt treffen:

Ernst van Lamoen, eigenaar. Gek op onder andere complexe Zuid-Afrikaanse, Duitse en Italiaanse wijnen, vinoloog, drummer, smulpaap, zeiler, liefhebber van allerlei muziek en de gehele gastronomie.

Jeroen Willem Klomps, zelf benoemd Frankrijkkenner en bevlogen hobbykok. Wordt enthousiast van bedrijven die passie hebben voor hun product en hun klanten.
Daarom is hij vanuit zijn eigen passie een paar dagen in de week bij ons in de winkel.

Drs. Bas Ort, de wijze man uit het Oosten. Is er alleen op de eerste zaterdag van de maand en bij elke proeverij. Formeel docent verpleegkunde, verplegingswetenschapper en wijkverpleegkundige, maar hier beter bekend als wijnnerd, de wetenschapper, feitenman, gek op avontuurlijke en onbekende wijngebiedjes en obscure muziek.

Tijdelijk niet aanwezig in verband met verlof:

Mandy van der Schaft, na ongeveer in elke horecazaak in Maarssen gewerkt te hebben is zij nu te vinden bij De Wijn Genoten.
Druk met het herexamen voor WSET 3 en de wijn-spijs cursus bij Peter Klosse is  afgerond. Drinkt het liefst rood. Maar ook wit. of bubbels, idealiter Spaans rood, maar langzaam begint de voorkeur voor Noord-Italiaans ook te ontwikkelen.