HET TEAM

Hierbij een korte introductie van degenen die je in de winkel kunt treffen:

Ernst van Lamoen, eigenaar. Gek op onder andere complexe Zuid-Afrikaanse, Duitse en Italiaanse wijnen, vinoloog, stuiterbal, drummer, smulpaap, liefhebber van allerlei muziek en de gehele gastronomie.

Mandy van der Schaft, na ongeveer in elke horecazaak in Maarssen gewerkt te hebben is zij nu te vinden bij De Wijn Genoten.
Druk met het herexamen voor WSET 3 en de wijn-spijs cursus bij Peter Klosse is  afgerond. Drinkt het liefst rood. Maar ook wit. of bubbels, idealiter Spaans rood, maar langzaam begint de voorkeur voor Noord-Italiaans ook te ontwikkelen.

Drs. Bas Ort, de wijze man uit het Oosten. Is er alleen op de eerste zaterdag van de maand en bij elke proeverij. Formeel docent verpleegkunde, verplegingswetenschapper en wijkverpleegkundige, maar hier beter bekend als wijnnerd, de wetenschapper, feitenman, gek op avontuurlijke en onbekende wijngebiedjes en obscure muziek.

Melle Sietsma, die van 1 juni tot en met eind augustus 2021 het team kwam versterken als stagiair. Melle blijft ook na zijn zeer succesvol afgeronde stage geregeld te zien in de winkel, fijn! Student op de hoge hotelschool en altijd in voor een lekkere frisse riesling of een droge bubbel. Naast de studie geniet hij van het studentenleven dat volgens hem niet alleen vergezelt gaat met pils maar ook met speciale en complexe wijnen!