Proeverijen

De zomer is officieel voorbij, dus het wordt weer tijd voor een flink aantal activiteiten en nieuws!

Op zondag 3 november vindt tussen 14 en 17 uur onze jaarlijkse najaarsproeverij plaats. Deze wordt traditiegetrouw in de winkel gehouden. Er staan weer vele fraaie nieuwe wijnen open met een voorzichtige focus op de daarna volgende feestmaand december. Meer informatie volgt uiteraard later en inschrijven kan per mail of in de winkel.

Dan hebben we nog wat wijnmakers waar we heel graag mee samenwerken die op bezoek komen in de winkel. Alle bezoeken zijn op de genoemde vrijdagmiddagen vanaf 15.30 uur tot 19 uur en zijn uiteraard vrij toegankelijk. De producenten zijn er om al jullie vragen te beantwoorden en natuurlijk om al hun wijnen te laten proeven. Inschrijven is niet nodig.

Vrijdagmiddag 25 oktober:       Sergio Fraudentali van Colle Corviano uit Abruzzen, Italië;
Vrijdagmiddag 22 november:  James Mckenzie van Nabygelegen, Snow Mountain, Klein Sneeuberg, Scaramanga, The Artisan Collection en wat eigenlijk niet? Uit Wellington, Zuid-Afrika.

Regelmatig organiseer ik wijngerelateerde activiteiten zoals proeverijen, wijn-spijs diners etc. Vaak op locatie en soms in de proefruimte in de winkel. Mocht u graag met een groep vrienden of collegae een proeverij willen organiseren, neem dan vooral contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden, die zijn exact eindeloos!

Hartelijke groet, mede namens de collegae,

Ernst van Lamoen