Proeverijen

Gezien de heerlijke eindejaarsdrukte op gebied van relatiegeschenken en de voor de deur staande feestdagen organiseren wij dit jaar geen proeverijen meer. Ook een proeverij met een besloten groep is pas in januari weer mogelijk aangezien wij de proefruimte als inpakruimte gebruiken komende weken.

Wél hebben we nog één dijk van een wijnmaker waar we heel graag mee samenwerken die op bezoek komt in de winkel. Alle bezoeken zijn op de genoemde vrijdagmiddagen vanaf 15 tot 19 uur en zijn uiteraard vrij toegankelijk. De producenten zijn er om al jullie vragen te beantwoorden en natuurlijk om al hun wijnen te laten proeven. Inschrijven is niet nodig.

Vrijdagmiddag 22 november:  James Mckenzie van Nabygelegen, Snow Mountain, Klein Sneeuberg, Scaramanga, The Artisan Collection en wat eigenlijk niet? Uit Wellington, Zuid-Afrika.

Regelmatig organiseer ik wijngerelateerde activiteiten zoals proeverijen, wijn-spijs diners etc. Vaak op locatie en soms in de proefruimte in de winkel. Mocht u graag met een groep vrienden of collegae een proeverij willen organiseren, neem dan vooral contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden, die zijn exact eindeloos!

Hartelijke groet, mede namens de collegae,

Ernst van Lamoen