OPENINGSTIJDEN

Op donderdag 21 mei is het Hemelvaartsdag en zijn we gesloten.

Dinsdag van 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag van 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur

Update Corona 16 maart 2020:

Beste Wijn Genoten,

Na de heldere toespraak van Mark Rutte van zojuist hebben wij besloten dat De Wijn Genoten Maarssen voorlopig gewoon volgens de normale openingstijden open kan blijven.

We werken sinds Covid-19 met maar 1 personeelslid tegelijk, aangezien wij onze onderlinge afstand nooit op 1,5 meter kunnen houden. Daarnaast vragen we met maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel te zijn. Uiteraard nemen wij alle mogelijke hygiënemaatregelen en volgen wij de richtlijnen van het RIVM op. Graag vragen wij je om alleen met de pin te betalen en voldoende afstand te houden van eventuele andere klanten (minimaal 1.5 m).

Onze voorraden zijn zeer riant te noemen en vooralsnog zijn er geen signalen dat onze toelevering een probleem gaat zijn. Geen zorgen tot paniek op dit vlak en dus ook geen reden om die thuiswerkdagen niet prettig af te sluiten.

Uiteraard bezorgen en versturen wij ook, dus mocht je je huis niet uit willen, kunnen of mogen; vrijwel al onze wijnen zijn te vinden op www.wijngenotenmaarssen.nl en uiteraard per telefoon of mail te bestellen.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe. Pas goed op elkaar en drink af en toe een goed glas wijn thuis!